İç mekan taş duvar kaplama

İç mekan taş duvar kaplama hakkında bundan önceki yazımda sizlere bilgi vermeye çalıştım o yazıma İç Mekanda Doğal Taş Kaplama buradan ulaşabilirsiniz. Önceki yazımda da söylemiş olduğum gibi iç mekanlar geniş ise ve yeterince ışık alıyorsa taş duvar kaplama yapabilirsiniz aksi takdirde sizlerinde resimlerde gördüğü gibi taşları aydınlatmak zorunda kalacaksınız. Aslında bu bir zorunluluk değil dekoru daha çok göz önüne çıkartma ve daha kullanışlı hale getirme diyebiliriz.

İç mekanda doğal taş dekorasyonu kullanmak istiyorsanız önce bir fizibilite yapın ve hangi kısımlarda doğal taş kaplama işi yapacağınıza karar verin. İç mekanda bütün duvarları doğal taş kaplamayı sakın düşünmeyin bu yanlış bir karar olacaktır. Şöyle bir bakın gerek bu sitedeki gerekse diğer yerlerdeki iç mekan doğal taş kaplama resimlerine baktığınız zaman iç mekanda belirli kısımlar doğal taşlar ile kaplanmıştır.

İç mekan taş duvar kaplama nerelere yapılmalı?

  1. İç mekanını taş kaplama yapacağınız yer iş yeri ise kolonları kaplanabilir
  2. Ev ise televizyon ünitesi arkası taş kaplama yapılabilir
  3. Şömine kenarları yapılabilir
  4. Mutfakta belirli kısımlar yapılabilir

Bu örnekler daha da çoğaltılabilir bu sizin hayal gücünüze kalmış bir şey. Burada vermek istediğim mesaj iç mekanın tamamını doğal taşlar ile kaplamak sıkıcı boğucu bir ortam yaratmanıza neden olacaktır. Aşağıdaki görsellerden yararlanarak fikir edinebilirsiniz.

Bu yazıyı paylaşmayı unutmayın.

Görsel kaynağı : http://www.banburyinnovations.co.uk/innovative/interiorgal.html

Bunu okumalısın

En güzel taş ev kaplama modelleri

En güzel taş ev kaplama modelleri Taş evleri çok seviyorsunuz ama eviniz var sıfırdan ev …

Bir Cevap Yazın